Maigret

Maigret

S01E02 - Maigret u Vlámů

21.3. 22:30
ČT1
95 minut
1992
Krimi / Drama / Mysteriózní

Rodina Peetersových provozuje obchod s potravinami u belgických hranic. Mají tři dospělé děti. Anna pomáhá rodičům v obchodě, Marie je učitelkou a syn Joseph studuje. Před třemi lety se jedné místní dívce narodilo Josephovo dítě. A ta dívka se najednou ztratila. Rodina Peetersových je podezřelá z vraždy oné dívky. Celé záhadě musí přijít na kloub komisař Maigret.(Snorlax)

Více informací

Epizody

Řada 1
S01E05

Maigret a tělo bez hlavy

11.4. 22:25, ČT1, 105 minut

Maigret a tělo bez hlavy

Ve vodním kanále blízko Paříže je objevena mrtvola muže bez hlavy a rukou. Vyšetřování tohoto případu Maigret začíná v kavárně na nábřeží, kam si zašel bez jakýchkoliv postranních úmyslů a především bez podezření. Ale podivné chování restauratérky přitahuje Maigretovu pozornost. A tak se rozhodne jí věnovat kousek svého času i detektivního talentu. Díky tomu se dozví, že majitel kavárny již dlouho není přítomen, prý odjel doplnit zásoby vinného sklípku. Maigret začíná tušit, že mrtvola muže nějak souvisí s kavárnou.(Snorlax)

S01E06

Maigret a noc na křižovatce

18.4. 22:30, ČT1, 100 minut

Maigret a noc na křižovatce

Jednoho dne Karl von Ritter objevil v garáži místo svého automobilu sousedův vůz. Ale to nebylo to největší překvapení, v sousedově autě totiž nalezl Karl mrtvolu muže. Von Ritter se svou sestrou žije v dokonalém osamění, nikoho se jen tak nedovolají a navíc jsou zde cizinci. Po pravdě řečeno, se svými sousedy si nepříliš rozumí. Vyšetřování vraždy se ujímá komisař Maigret. Ale sotva začne, umírá čerstvá vdova po mrtvém z automobilu.(Snorlax)

Podobné tituly

Komisař Montalbano
Otec Brown

O pořadu

česky, audio popis (AD) česky
1992
Krimi / Drama / Mysteriózní

Koprodukčný kriminálny seriál, napísaný na motívy detektívnych poviedok Georgesa Simenona. Bruno Cremer ako komisár Maigret so svojou neodmysliteľnou fajkou rieši svojim dôsledným psychologickým prístupom, pokojom a znalosťou prostredia zložité detektívne prípady.(Smok)

Tvůrci

Serge Leroy

Hrají

Vincent Grass, Georges Siatidis, Sabrina Leurquin, François Vincentelli, Dominique Baeyens, Bruno Cremer, Jean-Louis Sbille, Sandrine Laroche, Gérard Darier, Alexandra Vandernoot, Alexandra Vandernoot, Pierre Dherte, Raymond Avenière, Marie-Ange Dutheil, Hilde Uitterlinden, Isabelle Defossé