Stíny smrti

Stíny smrti

S04E06 - Vraždy v Štrasburgu

7.5. 16:09
Prima Krimi
120 minut
2017
Krimi / Drama / Mysteriózní

Při ochutnávce vína v Alsasku, na statku Clos-Mathis, je obsaženo růžové víno, nikoli bílé. Je nalezeno tělo Ronalda Mathise, Juliánova otce. Vyšetřování vede Katel Leguennec, velitel SRPJ ve Štrasburku. Pracuje s Maxime Kellerem, vedoucím forenzní služby, který se nedávno vrátil ze zahraničí. Ten byl léta její dětskou láskou a nyní je jejím zetěm. Následují další vraždy, které zřejmě souvisejí s legendou o svaté Odile, v jejíž blízkosti se nachází oltář a kde bylo před dvaceti lety opuštěno dítě.

Více informací

Epizody

Řada 8
S08E04

Vraždy v Granville

28.5. 09:45, Prima Krimi, 121 minut

Vraždy v Granville

Vraždy v Granville. Krimiseriál Fr. (2021). Camille je bývalá soudní lékařka a podařilo se jí prosadit jako spisovatelka. Zrovna pracuje na nové knize na terase s výhledem na moře u francouzského Granville. Aniž by o tom věděla, popisuje průběh vraždy, jež se nápadně podobá skutečnému zločinu, ke kterému ve stejnou chvíli dochází dole na pláži.

Podobné tituly

Ranč mimozemšťanů
Lži, které svazují
Detektiv Endeavour Morse
Skutečná smrt v ráji
Přetrvávající záhada

O pořadu

česky česky
2017
Krimi / Drama / Mysteriózní

Vraždy v... je sbírka francouzsko-belgických policejních televizních filmů odehrávajících se pokaždé v jiném francouzském městě a regionu.

Tvůrci

Laurence Katrian, Aude Blanchard, Claire Alexandrakis

Hrají

Sophie Mounicot, Jean-Baptiste Maunier, Olivier Sitruk, Jean-Claude Dauphin, Marie-Christine Barrault, Bellamine Abdelmalek, Hélène de Fougerolles, Michel Scotto di Carlo